Photoplay Andorid ve iOS uygulaması Windows Phone 8 için de yayınlandı

Photoplay Andorid ve iOS uygulaması Windows Phone 8 için de yayınlandı

Akıllı telefonların kamera teknolojileri gelişen teknoloji ile beraber artık çok daha iyi performans sergilerken, işletim sistemlerinin mağazalarındaki uygulamalar arasında da fotoğrafları düzeltmeye ve filtrelemeye yarayan yazılımların sayısı her gün artıyor.

Photoplay uygulaması da çektiğiniz fotoğraflara filtreler, efektler ekleyebileceğiniz, fotoğrafların üzerlerinde kırpma ve düzeltme yapabileceğiniz bir uyguylama. Aynı zamanda uygulama Instagram benzeri bir yapıda hazırlanan fotoğrafları kendi ağında paylaşmanızı da sağlıyor. Uygulamada yine mevcut filtrelere ek olarak kendi mağazasından satın alabileceğiniz filtreler ve efektler de bulunuyor.


Android ve iOS işletim sistemlerinin mağazalarında daha önceden bulunan uygulama, Windows Phone 8 için ise yeni yayınlanıyor. Henüz Windows Phone 8 için Instagram’ın yayınlanmadığı düşünülürse Windows Phone 8 işletim sistemi kullanan telefon sahiplerinin ilgisini çekecek uygulamayı ilgili işletim sistemi için aşağıdaki linklerden indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.



Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 1.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler