PhotoFunia Android ve iOS uygulaması ile fotoğraflar farklılaşıyor

PhotoFunia Android ve iOS uygulaması ile fotoğraflar farklılaşıyor

Mobil işletim sisteminin mağazalarında fotoğraflarla beraber eğlenceli içerikler oluşturmak için farklı farklı binlerce uygulama bulunuyor. Örneğin renkli filtreler için başka bir uygulama, fotoğraflarınıza değişik saçlar, bıyıklar eklemek içinse farklı uygulamalar kullanmak gerekiyor. Şimdi sizinle paylaşacağımız uygulama ise bunun gibi 200 den farklı efekti bir arada size ücretsiz olarak sunan PhotoFunia.


Uygulamayı indiren kullanıcıların oylarıyla da beğenilerini dile getirdikleri uygulama sayesinde, yüzlerce filtreyi fotoğraflarınıza uygulayarak, kimi zaman kendinizi bir süper kahraman, kimi zaman aranılan azılı bir katil haline getirebilirsiniz. Kendinizin şişman halini merak ediyorsanız fotoğraflar üzerinde oynama yapabilir ya da saçlarınızı değiştirerek farklı birine dönüşebilirsiniz.

İçinde birçok farklı filtreyi bir arada bulunduran uygulamayı aşağıdaki adreslerden ister Android isterseniz de iOS için hemen indirebilir ve fotoğraflarınız üzerinde oynayarak ortaya keyifli görseller çıkartmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 15.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler