Pepsi’den kontör kazandınız mesajları

Pepsi’den kontör kazandınız mesajları

Kontör kazandıran kampanyalar, kötü amaçlı insanlar tarafından mağduriyetlere sebep olmaya devam ediyor. Uzun süredir devam eden Pepsi 100 kontör kampanyası en çok şikayet alan kampanyalar arasında. Dolandırıcılar herkese mesaj göndererek kontör kazanmaya çalışıyor.

Geri aramanızı isteyen mesajlar yanlış
Dolandırıcıların gönderdiği mesajda, “Kontör kazandınız, bilgi ve işlem için bu numarayı arayınız.” şeklinde uyarılar yer alıyor. Aynı mesaj bir kullanıcıya 3-4 kez gönderiliyor. Bu sebeple telefonuna mesaj gelen kişi merak edip verilen numarayı arıyor.

Kontör kartı şifresi isteniyor
Karşı tarafta size cevap veren kişi, duruma göre ya sizden kontör istiyor yada görüşmeyi uzatarak Aran Kazan kampanyalarından kontör kazanıyor. Mesajların bazılarında para ödülü kazandınız şeklinde olduğundan, çoğu kişi parasını alabilmek için karşı tarafa kontör şifresi gönderiyor.

Pepsi’den gelen mesajlar
Öncelikle Pepsi kampanyasından sadece Turkcell aboneleri yararlanabiliyor. Diğer operatörler bu kampanyadan kontör kazanamıyor. Gelen mesajda ise kazandığınız kontör miktarı ve hediye kontörlerinizi kullanabileceğiniz zaman aralığı yer alıyor.

Diğer dolandırıcılık mesajları



Eklenme tarihi: 21.03.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler