Pepsi markalı ilk telefon resmen doğrulandı

Pepsi markalı ilk telefon resmen doğrulandı

Dünyaca ünlü bir marka olan Pepsi, milyarlarca dolarlık marka değerini farklı sektörlerde değerlendirmek için çalışmalarda bulunduğunu açıkladı. Reuters'e konuşan bir şirket sözcüsü, geçtiğimiz gün ortaya çıkan Pepsi P1 telefonuyla birlikte gıda sektörü dışındaki diğer markalı ürünlerini resmen doğruladı.

İlk olarak Sina Weibo paltformunun teknoloji bölümünde açılan onaylı hesabıyla kafalarda soru işaretlerine yol açan şirket, daha sonra Pepsi P1 adlı cihazın gün yüzüne çıkmasıyla medyanın bir numaralı gündemi haline geldi. Nihayet şirketten yapılan açıklamayla durumun aslı ortaya çıkmış oldu. İsmi paylaşılmayan Çinli bir üçüncü parti üreticiyle marka tescili anlaşması imzalayan Pepsi, firmaya markasını kullanabileceği telefonlar üretme izni tanımış.

Yalnızca Çin'de satılacak olan 5,5 inçlik Pepsi P1'i yaklaşık 200 dolar ödeyerek satın almak mümkün olacak. Halihazırda kullanımda olan bir OEM tasarımın kullanıldığı telefon, sekiz çekirdekli MediaTek çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve 7,7 mm kalınlığında metal kasayı beraberinde getiriyor.



Eklenme tarihi: 13.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler