Pembe HTC One M8 internete sızdı

Pembe HTC One M8 internete sızdı

Yenilenen tasarımıyla yine tüketicilerin beğenisini toplamayı başaran ikinci nesil HTC One M8, altın, gümüş ve gri olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sunulmuştu. Kırmızı ve mavi sürümlerinin yolda olduğu iddia edilen telefon, bugün pembe renkli versiyonu ile internete sızdırıldı. Kasasının %90'ı alüminyum ile kaplı olan akıllı cep telefonu, Anneler Günü öncesi kadınlara yönelik dördüncü rengiyle sergilenmiş oldu.

Kasası üzerindeki tüm metal bölümlerin pembe gül rengine büründüğü cihazın ilk basın görseli, evleaks tarafından internete sunuldu. Aynı kaynak önceki bir açıklamasında, One M8'in kırmızı ve mavi renkli alüminyum kasa seçeneklerinin yakında çıkış yapacağını iddia etmişti. Bahsi geçen üç renk seçeneğiyle birlikte tüketiciler, One M8'i satın almak istediklerinde altı farklı renk seçeneği arasında seçim yapabilecekler.

5 inçlik Full HD IPS LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, HTC Duo Camera görüntüleme sistemi, çift LED flaş ve 5 MP ön kamera gibi donanım özelliklerine sahip HTC'nin yeni amiral gemisi, muhtemelen ilerleyen haftalarda yeni renk sürümleriyle satışta olacak.



Eklenme tarihi: 6.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler