7 gün kullanım süresine sahip Pebble Time akıllı saati tanıtıldı

7 gün kullanım süresine sahip Pebble Time akıllı saati tanıtıldı

Üç yıl önce Kickstarter bağış platformuna damgasını vuran Pebble akıllı saat projesi geri döndü. 10 milyon dolardan fazla bağış toplayıp platformun en büyük kampanyasını yürüten Palo Alto merkezli girişim, bugün ikinci bağış projesiyle yeniden Kickstarter üzerinden tüketicilere ulaşmaya başladı.

Pebble Time adı verilen yeni akıllı saat, mevcut Pebble platformunun 6.500'den fazla uygulamasıyla tam uyumluluk gösteriyor ve 9,5 mm kalınlığıyla çok daha zarif bir ürün olmayı başarıyor. 7 günlük kullanım süresini renkli e-mürekkep ekranına rağmen muhafaza etmeyi bilen Pebble şirketi, tüketicilere şarj sıkıntısı yaşamayacakları, uyarı görüntüleme temelli gayet basit bir akıllı saat deneyimi vaat ediyor.

Paslanmaz çelik çerçeve, sesli mesajlar için mikrofon, Corning Gorilla Glass ekran ve siyah, beyaz, kırmızı olmak üzere üç renk seçeneğine sahip hem iOS hem Android destekli Pebble Time, 22 mm standardındaki tüm saat kordonlarıyla kullanılabilecek. Kickstarter kampanyasına özel olarak 159$ ve 179$ fiyatlı 10.000 ürünlük iki parti satışa sunan firma, yarım saat içerisinde ilk on bin ürünü tüketmeyi başardı.

Teknoloji basının büyük ilgisi sayesinde tüm dünyaya yayılan Pebble Time duyurusu, ilk saatini geride bıraktığı şu dakikalarda 3 milyon dolar bağış sınırına doğru ilerliyor. Daha kampanyanın bitimine 31 gün olduğunu hesaba katarsak, Pebble Time ile Kickstarter platformunun yeni bir bağış rekoruna doğru hızla yol aldığını söyleyebiliriz. Bir saatte 20 bine yakın ürün satan Pebble, kampanya tamamlanana kadar 100 bine ulaşacak gibi görünüyor.



Eklenme tarihi: 24.02.2015
Kaynak: Kickstarter

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler