Renkli ekrana sahip yeni Pebble Smartwatch görüntülendi

Renkli ekrana sahip yeni Pebble Smartwatch görüntülendi

Pebble saatlerinin tasarımcısı Eric Migicovsky, akıllı saat sektörünün günümüzde ulaşmış olduğu popülerlikte büyük rol oynadı. 2012'de Kickstarter bağış platformundan tüketicilere ulaşan girişim, 10,3 milyon dolarlık bağışla Kickstarter'in en fazla ekonomik yardım alan projesi olmuştu. 2013'te piyasaya sürülen ve halihazırda yarım milyona yakın satış yapan Pebble Smartwatch modeli, ikinci nesil versiyonuyla bu yıl başında Pebble Steel olarak CES 2014'te sahne almıştı.

1,000'i aşkın uygulamaya sahip Pebble Store ve Android/iOS cihazlarına sunduğu destek ile günümüzün en başarılı akıllı saat platformunu oluşturan Pebble, yakında üçüncü saatini de tüketicilerin beğenisine sunabilir. MobileGeeks.de sitesinin yayımladığı Pebble tarafından düzenlenmiş bir fatura, şirketin üzerinde çalıştığı tahmin edilen renkli ekrana sahip çözümünü gözler önüne serdi. Yanlışlıkla faturaya ilave edildiği bildirilen görsel, Pebble'nin tasarım anlayışıyla geliştirilmiş olduğunu açıkça gösterse de önceki iki modelden oldukça farklı bir yapı benimsiyor. Monokrom panel yerine daha fazla renk seçeneğine sahip yeni bir bellek LCD ekranla donatıldığı iddia edilen Pebble 2'ye dair bu görsel dışında başka bir bilgi gün yüzüne çıkmış değil.

Bir kopyasına aşağıdan göz atabileceğizin faturanın müşteri tarafından değiştirilmediğini varsayarsak, Pebble 2'nin çıkışı oldukça yakın görünüyor. Şimdilik satış operasyonları Amerika'yla sınırlı olan Pebble'nin kızışan akıllı saat pazarında varlığını sürdürebilmek için uluslararası piyasaya açılmayı planladığı tahmin ediliyor. Firmanın gelecek hamleleri hakkında önümüzdeki aylarda daha fazla detayın paylaşılmasını ümit ediyoruz.



Eklenme tarihi: 5.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler