Parmak izi okuyuculu iPad mini 2'ye ait görüntüler ortaya çıktı

Parmak izi okuyuculu iPad mini 2'ye ait görüntüler ortaya çıktı


İkinci nesil iPad mini için çalışmalarını sürdürdüğü iddia edilen Apple'nin yeni minik tablet bilgisayarına ait olduğu iddia edilen görüntüler internete sızdırıldı. Çinli bir kaynak ve Nowhereelse.fr internet sitesi tarafından yayımlanan görseller, iPad mini 2'nin altın ve uzay grisi renk seçeneklerini gözler önüne serdi. Apple ile ilgili çok sayıda sızıntıya imza atan SonnyDickson da ikinci iPad mini'nin altın, uzay grisi ve gümüş renkli versiyonlarla geleceğini doğruladı.



Geçen seneki modele tasarım çizgilerini koruyan iPad mini 2'nin çok daha yüksek çözünürlüklü bir dokunmatik ekranla donatılacağı tahmin ediliyor. Yeni görüntüler bu bilgiyi teyit etmek için yeterli olmasa da, ilk olarak iPhone 5s'de kullanılan Touch ID biyometrik sensörünün iPad mini 2'ye de eşlik edeceğini ortaya çıkarmış oldu.



Son raporlar iPad mini 2'nin beşinci nesil iPad ile aynı dönemde satışa sunulmayacağını ileri sürse de her iki Apple tablet bilgisayarının da ekim ayında düzenlenecek firma ev sahipliğindeki bir basın konferansında sergilenmesi bekleniyor. iPad 5 ve iPad mini 2, büyük ihtimalle yıl sona ermeden tüketicilerin beğenisine sunulmuş olacak ve daha önce bazı internet sitelerinin sunucu günlüklerinde görülen iOS 7.1 işletim sistemi versiyonunu ön yüklü olarak bünyesinde barındıracak.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 27.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler