Pantech, parmak izi okuyuculu Vega LTE-A modelini tanıttı

Pantech, parmak izi okuyuculu Vega LTE-A modelini tanıttı


Güney Kore'nin en büyük mobil cihaz üreticilerinden Pantech, yeni nesil 4G LTE Advanced iletişim teknolojisine destek sunan ilk akıllı telefonunu duyurdu. Birkaç ay önce SK Telecom'un hizmet ağına dahil ettiği LTE-A, Ericsson'un desteğiyle LG U+ operatörü tarafından da Koreli telefon kullanıcılarının kullanımına sunulmuştu. Bu haberleşme standardını destekleyen ürün eksikliğini fırsat bilen Samsung, Snapdragon 800 yongalı Galaxy S4 LTE-A'yı piyasaya sürmüştü. LTE Advanced uyumlu G2'yi tanıtmaya hazırlanan LG'den önce davranmayı başaran Pantech ise; Vega LTE-A adını verdiği yeni üst düzey çözümünü IM-A688S model numarasıyla gün yüzüne çıkardı.

Vega LTE-A'ya şu teknik özellikler eşlik ediyor; 5.6 inç Full HD (1920 x 1080 piksel) Natural IPS Pro LCD ekran, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemc, Adreno 330 GPU, 2 GB sistem belleği, 16/32 GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 13 MP arka, 2.1 MP ön kamera, Wi-Fi 802.11ac desteği, Bluetooth 4.0 + Low Energy, GPS, DMB mobil TV, Android 4.2.2 Jelly Bean, Pantech Flux kullanıcı arayüzü, Qualcomm'un ultra hızlı şarj fonksiyonuyla 3.100 mAh'lik pili 94 dakikada şarj edebilme.

Bu sene mobil pazarda yeniden popüler hale gelmesi beklenen biyometrik teknoloji furyasına dahil olan Pantech, Vega LTE-A'nın arka yüzeyine bir parmak izi okuyucu entegre etmiş. 10.5 mm kalınlığındaki telefonunu siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunacak uzak doğulu üretici, farklı materyallerle oluşturduğu bu renk sürümlerinin aynı ağırlıkta olmadığını da hatırlatıyor.

Ağustos'un ortasında SK Telecom operatörü abonelerine özel olarak satışa çıkacak IM-A688S Vega LTE-A, Eylül'e kadar bu iletişim şirketi dışındaki satış kanallarından pazara sunulmayacak. Cihazın en kısa süre içerisinde Android 4.3 Jelly Bean sürümüne güncellenmesi bekleniyor.

Pantech Vega LTE-A

Pantech Vega LTE-A ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 6.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler