Oppo'nun N-Lens N1 isimli telefon-kamera melezi ortaya çıktı

Oppo'nun N-Lens N1 isimli telefon-kamera melezi ortaya çıktı


Özgün donanım ve yazılım tasarımlarıyla diğer uzak doğulu mobil cihaz girişimlerinden sıyrılmayı başaran Oppo, geçen sene yazılım devi Microsoft'un dahi ilgisini çekmiş ve Windows Phone 8 ailesine dahil edilmesi gündeme gelmişti. Son bir yılda Çin odaklı yerel üretici profilinden kurtulup ABD ve Avrupa'ya açılan Guangdong merkezli elektronik üreticisinin 2013 ürün yelpazesindeki yeni bir model internete sızdı.

Çevrimiçi alışveriş sitesi Oppo Style üzerinden mobil cihaz ve aksesuar satışı gerçekleştiren firma, Sina Weibo üzerinden internete servis edilen N-Lens N1 isimli yeni modeliyle yeniden teknoloji basınının gündeminde. 12.0 MP çözünürlüklü N-Lens kamera ve Oppo'nun Owl -baykuş- adını verdiği, düşük ışıkta çekim performansı artıracak bir görüntü çipiyle donatılan telefon-kamera melezi, Xenon flaşa sahip olacak.



Android işletim sistemi ve Oppo'nun kend geliştirdiği kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındıracak N-Lens N1, 480 dolarlık fiyat etiketiyle tüketicilere tasarımdan ödün vermeden hem akıllı telefon hem de dijital kamera deneyimi yaşatacak. Sony Xperia i1 Honami, Samsung Galaxy S4 Zoom ve Nokia Lumia 1020 ile aynı sınıftan piyasaya sürülecek melez aygıtın Avrupa ve Amerika'ya Oppo tarafından ithal edilip edilmeyeceği bilinmiyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 10.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler