Çerçevesiz ekrana sahip Oppo R7'den yeni görüntüler

Çerçevesiz ekrana sahip Oppo R7'den yeni görüntüler

İlk görüntüleri martta ortaya çıkan çerçevesiz ekranlı Oppo R7, Sina Weibo üzerinden paylaşılan yeni görsellerle bir kez daha sergilendi. Çinli üreticilerin ekran çerçevesini tarihe gömme ideali sonucu geliştirdikleri ürünlerden biri olan R7, Corning'in 2.5D olarak bilinen kavisli Gorilla Glass ekranıyla ön yüzünde sağdan sola tamamen ekranla kaplanmış bir tasarım benimsiyor.

Samsung'un Galaxy S6 satışlarının %50'sini oluşturan S6 edge sayesinde alevlenen yan ekran sevdası, LeTV'nin çerçevesize yakın ürününden anlaşılacağı üzere düz panelli cihazlarda çerçevesiz ekran modasına dönüştü. Oppo ve diğer üreticilerden gelen haberler de bu tür telefonların hızla artacağına işaret ediyor. Esnek OLED ekran kullanarak yan ekranlı bir cihaz geliştiremeyen Çinli üreticiler, bundan sonra tüketicilere benzer bir tecrübe yaşatmak için çerçevesi alınmış telefonlar sunacak.

Yeni görüntülerinde oldukça etkileyici bir görünüme sahip olan Oppo R7, MediaTek'in sekiz çekirdekli Helio X10 MT6795 çipsetinden gücünü alacak ve 20,7 MP çözünürlüklü bir Sony Exmor RS kamera sensörünü beraberinde getirecek. 4G destekli cihazın henüz ne zaman resmiyet kazanacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 18.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler