Döndürülebilir kameraya sahip Oppo N1 Mini duyuruldu

Döndürülebilir kameraya sahip Oppo N1 Mini duyuruldu

Şık tasarlanmış telefonlarıyla ünlenen Oppo, geçen sene piyasaya sürdüğü Oppo N1 adlı telefonunun mini versiyonunu resmen duyurdu. 5,9 inçlik bir ekran ile yaklaşık 18 santim boyunda ve 213 gram ağırlığındaki kasasıyla telefon-tablet sınıfına giren N1, 206 derece dönebilen kamera sensörüyle rakiplerinden sıyrılmıştı. Aynı görüntüleme çözümünü yapısında barındıran, ancak çift LED flaş yerine tek flaşa dönen N1 Mini, çok yakında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Resmi internet sitesinden N1 Mini'nin satılmaya başlayacağı tarihi duyuran Çinli üretici, 11 Haziran'da ikinci N1 modelini belirli bölgelerde satışa çıkaracak. 5 inç HD ekran, sekiz çekirdekli MediaTek çipset, 150 gram ağırlık, döndürülerek hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabilen 13 MP Sony üretimi CMOS sensör, Android işletim sistemi tabanlı ColorOS 1.4 ile donatılan telefon, 2.140 mAh büyüklüğünde bir pilden gücünü alacak.

4G LTE mobil iletişim teknolojisine destek sunacak Oppo N1 Mini, 10 Haziran'daki bir basın etkinliğinde tüm detaylarıyla resmen tanıtılmış olacak.



Eklenme tarihi: 30.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler