OnePlus, Super AMOLED ekranlı telefonunu duyurdu: OnePlus X

OnePlus, Super AMOLED ekranlı telefonunu duyurdu: OnePlus X

Bugün Çin'in Pekin şehrinde bir basın etkinliği düzenleyen OnePlus, orta segmenti hedef alan X adını verdiği telefonunu gün yüzüne çıkardı. Tasarımıyla sınıfının en başarılı çözümleri arasına girmesi beklenen X, zarif yapısını Super AMOLED ekranına borçlu.

5 inç Full HD OLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 16 GB hafıza, 128 GB'ye kadar hafıza kartı desteği, 13 MP Samsung ISOCELL arka, 8 MP OmniVision ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, 4G LTE, 2525 mAh pil ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemini kullanan OxygenOS yazılımının bulunduğu OnePlus X, alüminyum çerçeve ile cam kaplı ön ve arka yüzeylere sahip etkileyici bir tasarımla geliyor. 6,9 mm kalınlık ve 138 gram ağırlığındaki cihazın standart versiyona ek olarak sınırlı sayıda üretilen 22 gram daha ağır seramik sürümü de mevcut.

5 Kasım'da ilk olarak Çin'de satışına başlanacak olan OnePlus X'i Avrupa'da 269 avro fiyatla satın almak mümkün. Seramik sürümde fiyat 369€ seviyesine çıkıyor. Cihazın tanıtımında gösterilen 2 GB RAM'li daha uygun fiyatlı model ve altın renkli çerçeveye sahip beyaz renk seçeneğinin Çin'e özel olduğu tahmin ediliyor. ABD'de ise yalnızca ülke fiyatı 249 dolar olan oniks renkte standart sürüm satılacak.



Eklenme tarihi: 29.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler