OnePlus, 'House of Cards'ta ürün yerleştirme için 300 bin dolar ödemiş

OnePlus, 'House of Cards'ta ürün yerleştirme için 300 bin dolar ödemiş

House of Cards, ilk sezonunda Apple ile anlaşarak ürün yerleştirme yaptığından beri teknoloji medyasının yakın takibinde. Geçtiğimiz hafta dördüncü sezonu yayınlanan Netflix'in meşhur politik dizisi, bu defa Çinli akıllı telefon girişimi OnePlus ürünleri için yapılan reklam anlaşmasıyla gündeme geldi.

Dördüncü sezon boyunca House of Cards oyuncularının OnePlus ürünlerini kullandığını gören izleyiciler, sanal alemde bu durumu dile getirmeye başladı. Birkaç ay öncesine kadar davetiye usulüyle telefon satışı yapan Shenzhen merkezli bir üreticinin nasıl Netflix platformunda ürün yerleştirme yapabildiği tartışılırken OnePlus'ın yaptığı pazarlama anlaşmasına dair detaylar çok geçmeden ortaya çıktı.

Çinli kaynakların doğruladığı ürün yerleştirme anlaşması, iddiaya göre 300 bin dolarlık bir ödemeyi kapsıyor. Gerek yerel gerekse küresel pazarda etkinliğini artırmak, öncelikli hedefi olan genç tüketicilerin ilgisini çekmek için oldukça popüler bir dizide ürün yerleştirme yapan OnePlus, halihazırda sosyal medya hesaplarından House of Cards'ın tanıtımını yaparak anlaşmayı resmen doğruluyor. Daha önce Çinli üreticilerin benzer pazarlama hamlelerini Hindistan pazarında hayata geçirerek büyük başarılar elde ettiğini görmüştük.



Eklenme tarihi: 8.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler