OnePlus 5'in tasarım detayları sızdı

OnePlus 5'in tasarım detayları sızdı

2017 model amiral gemi telefonu için tanıtım hazırlıklarına bugün resmen başlayan OnePlus, tıpkı diğer Çinli üreticiler gibi tasarımda önemli bir eşiği aşmak üzere. Piyasaya sürdüğü ilk telefondan bu yana kalitesini giderek artıran Shenzhen merkezli akıllı telefon girişimi, bu seneki cihazında hem donanım standartları hem de endüstriyel tasarım konusunda sınırlarını zorlayacak.

Bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla yeni telefonuna OnePlus 5 adını vereceğini doğrulayan firma, hem önde hem arkada çift sensörlü kameraya sahip bir mobil cihaz üzerinde çalışıyor. Qualcomm'un sekiz çekirdekli Snapdragon 835 çipsetinden gücünü alan OnePlus 5, Çin medyasının iddiasına göre 5,5 inç 2K AMOLED ekran, 8 GB'ye kadar RAM seçeneği, 23 MP ana kamera, 16 MP ön kamera, 3600/4000 mAh pil ve arka yüzeyinin üst kısmı seramik kaplı yekpare alüminyum kasaya sahip olacak.

Telefonun haziranda satışa çıkacağını ileri süren Uzak Doğulu sızıntı kaynakları, sızan tasarım çizimlerinden de anlaşılacağı üzere ekran çerçevesinin OnePlus 3/3T'ye kıyasla daha ince olacağını ifade ediyor.



Eklenme tarihi: 8.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler