OnePlus 5'e ait ilk prototip görüntüsü sızdı

OnePlus 5'e ait ilk prototip görüntüsü sızdı

Geliştirdiği uygun fiyatlı güçlü telefonlarla meşhur olan Çinli girişim OnePlus, bu seneki amiral gemisinde Qualcomm'un Snapdragon 835 çipsetini kullanacak. Kendi dilinde ölüm kelimesiyle sesteş olan dört rakamını atlayarak bu cihaza OnePlus 5 ismini vereceği bilinen firmanın geliştirme sürecinde kullandığı prototiplerden biri bugün internete sızdı.

AndroidAuthority sitesinin paylaştığı görsel, cihazın OnePlus 3/3T ile aynı alüminyum kasa dizaynına sahip olacağını doğruladı. Selefinden farklı olarak çift sensörlü bir kamera sensörüyle donatılan OnePlus 5, ön tarafta da pek ciddi bir değişiklik geçirmeyecek. Yine arkada olduğu gibi önde de çift kamera kullanan OnePlus'ın buna rağmen fiyatta ciddi bir artış yapması bekleniyor.

Her ne kadar Xiaomi kadar uygun fiyatlar sunmasa da OnePlus cihazları Huawei, ZTE/Nubia gibi firmalar ile uygun fiyat politikası güden markaların arasında önemli bir alternatif oluşturuyor. Bu sene fiyatın üst kesime daha da yaklaşacağı öngörülüyor. Telefonun henüz ne zaman tanıtılıp satışa sunulacağı kesinleşmiş değil.



Eklenme tarihi: 17.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler