OnePlus 5 test sonucu sızdı

OnePlus 5 test sonucu sızdı

Dün hangi model numarasıyla piyasaya sürüleceği resmen açıklanan OnePlus 5, sızıntı döngüsündeki basamakları hızla tırmanıyor. Daha önce tasarım detayları ve şematik görüntüleri paylaşılan cihazın bugün ilk performans test sonucu internete sızdı. GSMArena.com'un paylaştığı GeekBench sonucu, Snapdragon 835'in standart üstü işlemci frekansıyla OnePlus 5'e eşlik edeceğini de büyük ölçüde doğruladı.

5,5 inç 2K AMOLED ekranlı akıllı telefon, GeekBench programında tek çekirdekte 1963, çok çekirdekte ise 6687 puan toplayarak Snapdragon 835'li diğer telefonları büyük fark attı. Henüz prototip seviyesinde bir cihazda gerçekleşen testin böylesine yüksek sonuç vermesi, frekans hızında bir güncelleme olmuş olabileceğini gösteriyor. A5000 model numaralı telefonun diğer özellikleri arasında 6/8 GB RAM, 23 MP arka, 16 MP ön kamera ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemini temel alan yeni OxygenOS yazılımı yer alıyor.

OnePlus yeni amiral gemi telefonunu dün resmen başlattığı tanıtım kampanyası kapsamında önümüzdeki haftalarda duyurmayı planlıyor. Telefonun haziran-temmuz döneminde tüketiciyle buluşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 9.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler