OnePlus 3 resmiyet kazandı

OnePlus 3 resmiyet kazandı

Oppo desteğiyle çalışmalarını yürüten Shenzhen merkezli akıllı telefon girişimi OnePlus, üçüncü nesil amiral gemi telefonunu piyasaya sürdü. Resmi tanıtımından haftalar önce internete sızdırılan OnePlus 3 adlı cihaz, üst seviye teknik özelliklere sahip olmasına karşın taşıdığı nispeten uygun fiyat etiketiyle büyük markalara alternatif olmaya çalışacak.

5,5 inç Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 6 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 16 MP OIS, EIS destekli arka, 8 MP ön kamera, USB Type-C portu, 3000 mAh pil, %60 şarja yarım saatte ulaşabilen Dash Charge hızlı şarj teknolojisi ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemli OxygenOS yazılımının eşlik ettiği telefon, siyah, gri ve altın renk seçeneklerine sahip metal kasa ile donatılmış.

ABD'de 400 dolar, Avrupa'da ise 400 avro olan OnePlus 3'ün satış fiyatı, rakiplerine üstünlük sağlamasına yardımcı olacak. Amerika ve Avrupa'nın seçkin pazarlarında ciddi tanıtım faaliyetleri yürüteceği belirtilen OnePlus, bu telefonuyla birlikte davetiye usülü satın alma stratejisini de rafa kaldırmış oldu.



Eklenme tarihi: 15.06.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler