OnePlus 3'ün teknik özellikleri belli oldu

OnePlus 3'ün teknik özellikleri belli oldu

İki sene önce faaliyet göstermeye başlayan Shenzhen merkezli mobil cihaz girişimi OnePlus, üçüncü amiral gemisi için bir süredir çalışma yürütüyor. Tüketicilere 2016'da nasıl bir OnePlus telefonu görmek istediklerini soran şirket, giderek kalabalıklaşan OnePlus topluluğunu memnun etmek için epeyi mesai harcıyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre tüketicilerin en azından istedikleri üst segment çipsete kavuşacaklarını gözler önüne serdi.

AnTuTu performans testi uygulamasının resmi Sina Weibo hesabında paylaşılan test raporu, OnePlus 3 ismiyle piyasaya sürülecek A3000 model numaralı bir cihazı gün yüzüne çıkardı. Full HD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 32 GB hafıza, 16 MP arka, 8 MP ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminden oluşan cihazın test sonucu paylaşılmasa da tıpkı HTC 10, LG G5 gibi sentetik testlerin halihazırda şampiyonu olacağı kesin.

Yaz döneminden önce hakkında resmi bir açıklama yapılması beklenmeyen OnePlus 3'ün yeni bir tasarım anlayışı üzerine inşa edildiği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 25.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler