OnePlus 2 telefonu USB Type-C portuna sahip olacak

OnePlus 2 telefonu USB Type-C portuna sahip olacak

Çin'in yeni yüzyıl metropollerinden Shenzhen'in son dönemde ev sahipliği yaptığı en büyük girişim OnePlus oldu. Uygun fiyata üst düzey telefon geliştirme vaadiyle bir diğer Çinli üretici Oppo tarafından temelleri atılan şirket, ikinci telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Amiral gemi cihazına ait belli başlı özellikleri birer birer duyurarak teknoloji dünyasının ilgisini çekmeye çalışan OnePlus, geçen hafta yeni telefonunda Snapdragon 810 çipsete yer vereceğini bildirmişti. Bir sonraki özellik duyurusunda daha çarpıcı bir detaya yer veren şirket, OnePlus 2 ile USB Type-C portuna geçiş yapacağını müjdeledi.

Bu senenin ikinci yarısıyla birlikte çift taraflı kablo girişine imkan sağlayan USB-C konnektör standardını benimseyecek olan akıllı telefon üreticilerine ilk dahil olan LeTV olmuştu. Çinli üreticilerin başı çektiği bu büyük donanım yeniliği ilk büyük desteğini OnePlus ile elde etmiş oldu. 2015 üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus 2, Oxygen OS olarak bilinen şirketin kendi geliştirdiği yazılımdan gücünü alacak. Yüksek enerji girişi ve yüksek hızda veri alışverişini mümkün kılan USB-C sayesinde telefonun selefinden çok daha hızlı bir donanım taşıyacağına şüphe yok.



Eklenme tarihi: 23.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler