OnePlus 2 resmiyet kazandı

OnePlus 2 resmiyet kazandı

Geçen sene ortaya çıkan Shenzhen merkezli girişim OnePlus, bugünkü tanıtımında ikinci nesil telefonunu resmen duyurdu. Haftalardır teknik özellikleri peyderpey gün yüzüne çıkarılan OnePlus 2 nihayet detaylandı. En uygun fiyatlı amiral gemi telefonu üretmek için yola çıkan şirketin son harikası böylece teknoloji dünyasının beğenisine sunulmuş oldu.

5,5 inç Full HD IPS LCD ekran ve 1,8 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipsetle donatılan ikinci OnePlus telefonu, 3/4 GB LPDDR4 RAM, 16/64 GB dahili hafıza, 1,3 mikron pikselli 13 MP arka, 5 MP ön kamera, çift nanoSIM yuvası, 4G LTE desteği, USB Type-C portu, 3300 mAh bütünleşik güç ünitesi ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemini temel alan OxygenOS yazılımını bünyesinde barındırıyor.

Ön yüzünde fiziksel düğme özelliğinden yoksun bir parmak izi okuyucu bulunan OnePlus 2'nin 3 GB RAM + 16 GB hafıza ve 4 GB RAM + 64 GB hafıza olmak üzere iki farklı donanım sürümü bulunuyor. Giriş seviye modele 329$, üst düzey modele 389$ fiyat biçen Çinli üretici, magnezyum alaşımından imal edilmiş çerçeve ve düğmeli telefonuna farklı tarzda arka kapak seçenekleri sunacak.



Kasa ve donanım yönünden büyük yenilikleri beraberinde getiren OnePlus 2'nin en büyük eksikleri arasında NFC, kablosuz şarj ve Qualcomm'un hızlı şarj teknolojisinden yoksun olmasını saymak mümkün. 11 Ağustos'ta davetiye usulüyle satışına başlanacak telefon, ancak stoklar talebi karşılayacak seviyeye ulaştıktan sonra yeni pazarlara sunulabilecek. Firmanın Türkiye için beklemede olduğu tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 28.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler