Nokia'nın Normandy kod adlı telefonuna ait basın görseli sızdı

Nokia'nın Normandy kod adlı telefonuna ait basın görseli sızdı

Birkaç hafta kadar önce Nokia'nın yeni nesil çözümlerine ait kod adlarını takipçileriyle paylaşan sosyal medyanın güvenilir sızıntı kaynağı evleaks, bu çözümlerden birinin ilk basın görüntüsünü internete sızdırdı. Normandy kod adlı cihaz, muhtemelen firmanın bütçe dostu akıllı telefon sınıfına katılacak.

Ekonomik fiyatlara sahip akıllı telefon özelliği gösteren aygıtları yapısında barındıran Nokia Asha serisine mensup olacak Normandy, muhtemelen bu meşhur serinin en geniş ekranlı üyesi olacak. İlk basın görselinde büyük ekranı ve ekranın altındaki kapasitif dokunmatik geri düğmesiyle dikkat çeken telefon, işletim sistemi olarak Asha platformundan gücünü alacak ve 100 dolar civarında bir fiyatla piyasaya sürülecek.

Diğer detayları bilinmeyen Normandy'nin Lumia ve Asha serilerini tasarım anlamında birleştireceğinden bahsetmek mümkün. 2014'ün ilk çeyreğinde Nokia'nın cihaz ve servisler bölümünü resmen satın alacak Microsoft'a yönelik bir hamle olarak görülen bütçe dostu akıllı telefon, ilerleyen dönemlerde geliştirilmesi muhtemel Windows Phone işletim sistemli Asha modellerine göz kırpıyor.



Eklenme tarihi: 25.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler