Nokia'dan Android telefonlar için ana ekran uygulaması: Z Launcher

Nokia'dan Android telefonlar için ana ekran uygulaması: Z Launcher

Nokia, Android telefonlar için geliştirdiği ana ekran uygulamasının deneme sürümünü resmen yayımladı. Birkaç yıl öncesine kadar Avrupa'nın şimdiye kadar görmüş olduğu ve muhtemelen yakın zamanda da göremeyeceği enginlikte bir teknoloji şirketi haline gelen Finlandiyali firma, kısa süre önce resmen Microsoft'a satılmıştı. Mobil cihaz bölümünün yanı sıra Lumia, Asha, ClearBlack ve Pureview gibi markalarını da bu alımla kaybeden Nokia, halinde sektöre yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.

Android telefon kullanıcılarına tahmin gücü yüksek bir ana ekran sunacak olan Nokia Z Launcher, günün farklı saatlerinde farklı durumlara en uygun uygulamaları siz ihtiyaç duymadan önce ana ekranda listeliyor. Böylece onlarca farklı uygulama arasında dolaşmak yerine kullanım alışkanlılarına göre uygulama veyahut telefon açma, mesaj yollama gibi eylemleri tahmin ederek cihaz sahibine ulaştıran bu ana ekran aracı, aynı zamanda el yazısı algılama fonksiyonuna da sahip. En önemli niteliği ise, Nokia tarafından geliştirilmesi olan Z Launcher, halihazırda beta seviyesine ulaşmış değil.

Yüzlerce farklı ana ekran uygulamasına alternatif olarak gelen Nokia'nın geliştirdiği yazılımın deneme sürümüne ulaşmak için telefonunuzdan go.zlauncher.com adresini ziyaret edin. APK dosyasını indirin ve kurun. Geri bildirimleriniz için kaynak bağlantısını kullanabilirsiniz.

Introducing Z Launcher from Nokia Z Launcher on Vimeo.



Eklenme tarihi: 19.06.2014
Kaynak: Z Launcher

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler