PureView kameralı Microsoft Lumia 1030 prototipi görüntülendi

PureView kameralı Microsoft Lumia 1030 prototipi görüntülendi

Mobil sektörde Nokia devrini sona erdirip kendi dönemini başlatan Microsoft, marka değişikliğine rağmen Finlandiyalı şirketin izinden gitmeyi sürdürüyor. Kendi markasını taşıyan ilk telefonu Lumia 535 ile Lumia 5xx serisinin düzenini devam ettiren yazılım devi, şimdi de geçen seneki kamera telefonu için aynı yolu takip etmeye hazırlanıyor.

Çin'de bir ilan sitesinde fark edilen RM-1052 model numaralı prototip, Lumia 1020'nin halefi olması beklenen sonraki Lumia kamera telefonunu gözler önüne serdi. Lumia 1030 ismini taşıyacak cihaz, daha önce ilk kez internete sızan ön panel görüntüleriyle söylenti piyasasına düşmüştü. Yeni prototip sızınıtısı, telefon hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmamızı sağladı.

5-6 inç civarında bir büyüklüğe sahip 1920 x 1080 piksel ekran, dört çekirdekli çipset, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve yeni nesil PureView kamera sensörü, Lumia 1030'un tespit edilen başlıca özelliklerinden. Alüminyum ve polikarbonat materyallerin kullanıldığı bir kasa tasarımı benimseyen alette çift flaş mevcut. Tıpkı 1020'de olduğu gibi kameranın arka yüzeye sıra dışı bir biçimde yerleştirildiği ilk üst düzey Microsoft Lumia telefonu, en geç önümüzdeki şubata kadar tanıtılmış olacak. Lumia 1030'un kesin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.



Eklenme tarihi: 30.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler