WP8.1 işletim sistemli Nokia Lumia 630 sızdı

WP8.1 işletim sistemli Nokia Lumia 630 sızdı

Moneypenny kod adlı Nokia telefonuna ait yeni detaylar teknoloji basınıyla buluştu. Orta seviyedeki Lumia 620 modelinin halefi niteliğindeki daha geniş ekranlı telefon, bugün Çinli kaynaklar tarafından daha geniş kapsamlı bir sızıntı kapsamında internete servis edildi. Üreticinin orta segmentteki en kuvettli çözümlerinden biri olacak aygıt, Nokia'nın diğer modellerinde olduğu gibi ekran büyüklüğü hususunda ciddi bir artışı beraberinde getirecek.

4,5 inçlik FWVGA (854 x 480 piksel) LCD ekran, fiziksel düğmeler yerine ekranın alt bölümünü işgal eden durum çubuğu, 1 GB RAM, 129 santim yükseklik, 66 santim genişliğinde polikarbonat kasa, Qualcomm Snapdragon 400 çipset ve çift SIM desteğini bünyesinde barındıracak Lumia 630, muhtemelen Windows Phone 8.1 işletim sisteminde gücünü alan ilk telefon olarak çıkış yapacak. Cihazın önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanacağı bildiriliyor.

2-4 Nisan tarihleri arasında San Francisco'da düzenlenecek Microsoft'un BUILD 2014 konferansında resmen sergileneceği bildirilen Windows Phone 8.1'den önce Lumia 630'un gün yüzüne çıkması mümkün değil. Ancak yeni Nokia telefonunun geliştirici telefonu olarak Windows Phone ekosistemine dağıtılması da gündemde. WP8.1 ve Lumia 630 hakkında daha fazla detay çok yakında gün yüzüne çıkacak.



Eklenme tarihi: 28.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler