Nokia Lumia 525'in Türkiye fiyatı belli oldu

Nokia Lumia 525'in Türkiye fiyatı belli oldu

Geçtiğimiz kasım ayının sonunda tanıtılan ve aralık ayı ortalarında dünya genelinde piyasaya sürülen Lumia 525 iki ay sonra resmen ülkemizde de satışa sunuldu. Microsoft'a satılan Finlandiyalı Nokia'nın yaklaşık bir yıl önce çıkış yapan Lumia 520 modelinin halefi niteliğindeki bu çözüm, daha güçlü donanımıyla çok daha fazla uygulama ve oyunu çalıştırabilecek.

800 x 480 piksel çözünürlüklü 4,0 inçlik IPS LCD ekran, 1 GHz çift çekirdekli Krait işlemci, Adreno 305 GPU, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 5 MP kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, FM radyo, Windows Phone 8 Update 3 işletim sistemi, Lumia Black iyileştirmeleri ve 1.430 mAh'lik bir güç ünitesini beraberinde getiren akıllı telefon, sarı, kırmızı, siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip polikarbonat kasayla korunuyor.

Lumia 520'nin Türkiye'ye giriş fiyatından 100 lira daha ucuza, yani 499 TL perakende satış fiyatıyla bazı teknoloji mağazalarında satışına başlanan Lumia 525'in önümüzdeki haftalarda internet üzerinden de tüketiciyle buluşturulacağı tahmin ediliyor.

Nokia Lumia 525 sayfamızdan segmentinin en ucuz ve bir o kadar güçlü cihazı ile
ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 15.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler