Nokia Lumia 1020 almak için 41 neden

Nokia Lumia 1020 almak için 41 neden


Pureview kamera teknolojisini Lumia 1020 ile Windows Phone 8 platformuna taşıyan Nokia, 41 MP'lik akıllı telefonunu sosyal medya aracılığıyla tüketicilere tanıtmaya başladı. Lumia 1020 almak için 41 neden isimli bir grafik paylaşan üreticinin ABD'ye özel Facebook sayfası, aygıtın kısa süre önce başlayan AT&T operatörüne özel satışını desteklemek adına Lumia 1020 sahiplerini ne gibi özel fonksiyonların beklediğini bu grafikle gözler önüne serdi. Bununla birlikte Amerika'nın en büyük ikinci mobil iletişim şirketi AT&T de Lumia 1020 için yeni bir tanıtım videosu yayımladı.

6 Carl ZEISS lensli, Xenon ve LED flaşlar ile ikinci nesil optik sabitleme teknolojisine sahip Pureview kamera, yüksek çözünürlüklü AMOLED ekran, Corning Gorilla Glass 3, arkadan aydınlatmalı en büyük akıllı telefon kamera sensörü, Nokia'nın geliştirdiği özel kamera yazılımları, ücretsiz HERE yol tarifi uygulamaları, gelişmiş çift zarlı mikorofon ve diğer fonksiyonlar, Nokia'ya göre Lumia 1020'yi tercih etmek için 41 neden arasında yer alıyor.

600-699$ fiyat etiketiyle Ağustos'un sonunda Avrupa'daki bazı ülkelerde satışa sunulacak olan Nokia Lumia 1020, Türkiye'ye yıl sonuna doğru giriş yapacak. Kamera-telefon melezi hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki grafik ve reklam filmine göz atabilirsiniz.



Büyültmek için grafiğe tıklayın.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 29.07.2013
Kaynak: Nokia

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler