Nokia by Microsoft markalı Lumia 830 basın görseli yayımlandı

Nokia by Microsoft markalı Lumia 830 basın görseli yayımlandı

Mayısta Nokia alımını tamamladıktan sonra Finladiyalı üretici üzerindeki etkisini göstermeye başlayan Microsoft, yakında daha farklı markalanmış cihazlar piyasaya sürebilir. İlk kez @evleaks tarafından ileri sürülen bu iddiaya göre, yeni Nokia telefonlarında Nokia by Microsoft şeklinde iki markanın birleştirildiği bir simge yer alacak. Bunu kanıtlayan ilk somut delil, Baidu üzerinden yayımlanan bir görselle geldi. Hafta içerisinde prototip fotoğrafları internete sızan yeni Lumia cihazı, bu markayı taşıyan bir basın görseliyle yeniden ortaya çıktı.

4,5 inçlik bir ekran ve Windows Phone 8.1 işletim sisteminin mevcut olacağı Lumia 830, servis edilen son görüntüsünde Nokia by Microsoft markasıyla görünüyor. Bununla birlikte Zeiss mercekli 13 megapiksellik bir PureView kamera sensörüne sahip olacağı onaylanan orta-üst düzey akıllı telefon, alüminyum ve polikarbonat parçalardan oluşan bilindik bir Nokia kasa dizaynını kullanıyor olacak.

Henüz diğer teknik özellikleri kesinleşmese de sıradan bir orta seviye Windows akıllı telefonu olmayacağı anlaşılan Lumia 830'un by Microsoft ibaresini taşıyan ilk Nokia Lumia modeli olması bekleniyor. Giriş, orta ve üst kategoriler için üç model daha hazırlayan Microsoft, dört yeni telefonunu önümüzdeki aylarda resmen piyasaya sürecek.



Eklenme tarihi: 5.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler