Nokia Asha 502'nin ilk basın görüntüsü yayımlandı

Nokia Asha 502'nin ilk basın görüntüsü yayımlandı


Tamamen Nokia tarafından geliştirilen son Asha modellerinden biri daha internete sızdırıldı. Cihaz ve servis bölümüyle birlikte Lumia ve Asha markalarını da Microsoft'a satan Nokia, anlaşma sona ermemiş olduğu için mevcut ürün planlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Yine Evleaks tarafından sızdırılan yeni cihaz, Asha 502 adıyla piyasaya sürülecek.

Şeffaf bir dış katmanla kaplı farklı kasa dizaynıyla dikkat çeken Asha 502, sarı, kırmızı, siyah, beyaz, yeşil ve mavi olmak üzere toplam altı farklı renk seçeneğine sahip. Bluetooth, Wi-Fi gibi kablosuz iletişim teknolojilerini desteklediği bilinen bütçe dostu dokunmatik cep telefonunun çift SIM kart yuvasıyla donatıldığı da ilk basın görseli sayesinde gün yüzüne çıktı. LED flaşlı kameralı yeni Asha'nın diğer teknik özellikleri, büyük ihtimalle Asha 501 ve 500'den çok da farklı olmayacak.

Asha 502'nin Nokia tarafından her sene organize edilen Nokia World konferansının bu yılki adresi olan Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de tanıtılması bekleniyor. Lumia 1520, Lumia 2520 ve Asha 502 dahil toplamda 6 yeni Nokia çözümünün sergileneceği etkinlik, 22 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 28.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler