Nokia telefonların Türkiye tanıtımı gelecek hafta yapılacak

Nokia telefonların Türkiye tanıtımı gelecek hafta yapılacak

Nokia markasını taşıyan telefonlarını 120 ülkede tüketiciyle buluşturacağını açıklayan HMD Global, gecikmeli de olsa bölgesel tanıtımlarını bir bir hayata geçiriyor. Donanımhaber.com'un edindiği bilgiye göre Türkiye'de Vodafone ile yakın ilişki kuran Finlandiyalı firma, Nokia'nın ülkemize geri dönüşü anlamına gelen ülke tanıtımını gelecek hafta yapacak.

3, 5 ve 6 olmak üzere şimdilik üç modelden oluşan Nokia akıllı telefon serisi, ince metal kasa, makul teknik özellikler ve rekabetçi fiyat politikasıyla arkasına aldığı Foxconn'un üretim imkanları sayesinde Nokia'ya mobil sektörde ikinci baharını yaşatmayı vaat ediyor. Sene başında Çin pazarına sunulan Nokia 6 ile tüketicilerde beklentinin üzerinde bir ilgi uyandıran HMD Global, farklı ülkeler için farklı satış stratejileriyle pazara en kısa sürede nüfuz etmenin yollarını arıyor. Bunun bir sonucu olarak Türkiye'de operatör işbirliği uygun görülmüş ve Vodafone ile anlaşılmış.

19 Haziran'da yapılacağı bildirilen ülke tanıtımına daha önce HTC'nin EMEA ülkelerinden sorumlu olan ve birkaç senedir HMD Global'da başkanlık görevi yürüten Florian Seiche katılacak. Etkinlikte çıkış tarihi ve fiyat bilgilerinin paylaşılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 15.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler