Nokia Amber güncellemesi Ağustos'ta

Nokia Amber güncellemesi Ağustos'ta

Microsoft ile anlaşmasıyla birlikte akıllı telefonlar içerisinde ismini Windows Phone ile andığımız Nokia, yeni telefonlarıyla beraber sektör içerisinde daha çok pay sahibi olmaya çalışırken, diğer taraftan mevcut akıllı telefonları için hazırladığı güncellemeyi de birçok yenilikle beraber sunmaya hazırlanıyor.

Nokia İspanya Twitter sayfasından yapılan açıklamayla birlikte, yeni güncelleme Nokia Amber Ağustos ayından cihazlarda görülmeye başlanacak. Windows Phone 8 kullanan Nokia telefonlar için yayınlanacak güncellemeyle birlikte Lumia 925’de tanıştığımız bazı yenilikler de telefonlarda kullanılabilir olacak.

Öncellikle Nokia Amber güncellemesi ile birlikte Lumia 620 haricindeki Windows Phone 8 işletim sistemi kullanan cihazların hepsinde artık FM radyo donanımı artık kullanılabilecek. Güncellemeyle birlikte AMOLED ekranlı Lumia’ların kilit ekranında saat görülecek ve böylece şarj süresi telefonun daha da uzatılacak.

Büyük yeniliklerden bir diğeri de Nokia’nın iddialı olduğu kamera konusunda geliyor. Smart Camera uygulamasıyla birlikte ardı sıra çekilen 10 fotoğraftan istediğinizi seçme, arka nesneleri silme gibi özellikler Lumia 920’ye de gelirken Lumia 820 akıllı telefonunda da görülmesi bekleniyor. Samsung Galaxy S4’de Drama modu olarak tanıtılan ve birbiri ardına çekilen fotoğrafları birleştirerek farkı bir görüntü oluşturan kamera modu da Lumia’larda Action Shot olarak kullanılabilir olacak.

Bakalım Nokia Lumia kullanıcıları, yeni özellikleriyle beraber irili ufaklı birçok iyileştirme içeren yeni güncellemeyi beğenecekler mi?



Eklenme tarihi: 1.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler