Microsoft'tan internete bağlanabilen en ucuz basit telefon: Nokia 215

Microsoft'tan internete bağlanabilen en ucuz basit telefon: Nokia 215

Efsane telefon üreticisi Nokia'yı satın aldıktan aylar sonra kendi markasını kullanmaya başlayan Microsoft, Lumia serisi akıllı telefonlarda gösterdiği özveriyi basit telefonlarda ortaya koyamadı. Bugün resmiyet kazanan yeni Nokia 215, Finlandiyalı üreticinin ismini kullanmaya devam ederken; şirketin internete bağlanabilen en ucuz çözümü olarak Microsoft Mobile ürün yelpazesindeki yerini aldı.
Nokia 215
2G destekli basit telefon, 2,4 inç büyüklüğünde 320 x 240 piksellik bir ekran, 0,3 MP kamera, Bluetooth 3.0, FM radyo, 29 gün bekleme süresi, 20 saat konuşma süresi sunan 1.100 mAh pil ve Nokia'nın Series 30+ yazılım platformunu bünyesinde barındıracak. Facebook, Facebook Messenger, Bing Search, Opera Mini ve MSN Weather gibi mobil uygulamaları sayesinde segmentinin en işlevsel telefonu haline gelen Nokia 215, vergisiz 29 dolar (68 TL) seviyesinde fiyatıyla sosyal ağlara bağlanmayı sürdürmek isteyen akıllı telefonların kapsamı dışındaki tüketicileri hedef alıyor.

2015 ilk çeyreği sona ermeden Asya, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde satışına başlanacak cihazın siyah, beyaz ve sarı renk seçenekleri bulunuyor. Ürünün resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler