Nokia 2017 ikinci çeyreğinde yeni ürün tanıtımı yapacağını doğruladı

Nokia 2017 ikinci çeyreğinde yeni ürün tanıtımı yapacağını doğruladı

HMD Global ve Foxconn sayesinde yeniden geri dönüşünü bu ay dünya genelinde başlatacak olan Nokia, şimdiye kadar tanıtımını gerçekleştirdiği Nokia 3, 5, 6 ve 3310 cihazlarını 120 ülkede tüketiciyle buluşturacak. 2017 için yedi akıllı telefon piyasaya sürmeyi planlayan firmanın geri kalan dört cihazdan en az birini önümüzdeki birkaç ay içerisinde tanıtacağı ise kesinleşti.

Yeni ürün tanıtımına dair basına konuşan HMD Global Hindistan yetkilisi Ajey Mehta, 2017 ikinci çeyreği sona ermeden yeni bir Nokia çözümünü gün yüzüne çıkaracaklarını doğruladı. Bu çözümün amiral gemi statüsündeki Snapdragon 835 çipsete sahip Nokia 9 olması bekleniyor. Zira Qualcomm'un yeni çipsetini Samsung'dan sonra diğer müşterilerine açmasıyla 10 nm'lik yongasete sahip telefonların yaz sezonunda satışa çıkacağı öngörülüyordu.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde satış kanalları üzerine tecrübeye sahip eski Nokia ekibinden önemli isimleri bünyesinde toplayan HMD Global, kısa süre içerisinde 120 ülke gibi geniş bir satış ağı oluşturmayı başardı. Öte yandan çağa ayak uydurmasını da bilen Finlandiyalı firma, halihazırda Çin'de yürüttüğü flaş satış politikasıyla Çinli rakiplerini iyiden iyiye korkutmuş görünüyor. Bugün Nokia 6'nın gümüş renk sürümünü yeni bir flaş satışla internetten tüketiciye sunan şirket, stokların dakikalar içerisinde tükenişini keyifle izlemiş olsa gerek. Bu ay gerçekleştirilecek küresel açılımın da benzer başarıları beraberinde getirmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 12.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler