NimbleBit, Tiny Tower Vegas oyununu resmen duyurdu

NimbleBit, Tiny Tower Vegas oyununu resmen duyurdu

2011'de yayımlanan Tiny Tower adlı bina yöneticiliği oyunu, Kaliforniya merkezli küçük bir geliştirici olan NimbleBit için bir dönüm noktası oldu. Milyonlarca oyuncuyu etkisi altına alan yapımın ardından Pocket Planes, Pocket Trains ve Disco Zoo gibi başarılı oyunlar gelmeye devam etti. Ancak Tiny Tower'deki özgünlüğü diğer ürünlerinde yakalayamayan Amerika yazılım ekibi, bugün yeni bir Tiny Tower oyunu daha geliştirdiklerini resmen açıkladı.

Las Vegas temalı Tiny Tower Vegas, serinin orijinal yapım ve Star Wars: Tiny Death Star'dan sonraki üçüncü oyunu olacak. 16 karakter, 100 farklı kat ve mini oyunlarla donatılan oyunda, Vegas'ın kumar faktörü ön planda tutuluyor. Stüdyonun başlıca geliştiricilerinden Ian Marsh, geçen aydan beri oyuna ait ekran görüntüleriyle Tiny Tower Vegas'tan ipuçları veriyordu. Bugün nihayet resmi açıklamayla oyunun yakında indirmeye sunulacağı netlik kazanmış oldu.

Android ve iOS platformlarına geleceği bilinen Tiny Tower Vegas'ın Windows Phone ve BlackBerry 10 işletim sistemlerine gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Fakat geliştirici, orijinal Tiny Tower oyununu ilk etapta iOS için çıkarmış ve ancak beş ay sonra Android kullanıcılarıyla buluşturabilmişti. Bu nedenle şirketin şimdilik yalnızca Android, iOS odaklı bir çalışma yürüttüğü tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 25.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler