Need for Speed: No Limits fiyatı, destekleyeceği cihazlar açıklandı

Need for Speed: No Limits fiyatı, destekleyeceği cihazlar açıklandı

Real Racing serisinin yapımcısı Firemonkeys ile birlikte Need for Speed No Limits adlı yeni bir mobil yarış oyunu geliştiren Electronic Arts, yeni NFS hakkında önemli detaylar paylaştı. Oyunun ücretsiz olarak yakında App Store ve Play Store'de indirmeye sunulacağını bildiren dağıtımcı, oyunda uygulama içi ödeme sisteminin mevcut olacağını bildirdi.

Isi fizik motorunu kullanan NFS: No Limits, şimdilik yalnızca Android ve iOS platformları için geliştiriliyor. Araç modifikasyonu için yüzlerce seçeneğin bulunacağı yapımın mobil oyun endüstrisindeki en gelişmiş yarış oyunlarından biri olması bekleniyor. İlk oynanış videosu paylaşılan No Limits'in Real Racing 3'ün de ötesindeki grafikleriyle konsol seviyesine ulaştığı görülüyor.

iOS 6.1 ve üstü işletim sistemleri kullanan Apple iPhone 4S veya daha yeni modelleri destekleyen Need for Speed No Limits, Android sürümünde Android 4.0.3 işletim sistemi ve üstü, en az 1,2 GHz hızında işlemci, 1 GB RAM, 800 x 480 piksel çözünürlük ve NVIDIA Tegra 3, Adreno 302, PowerVR SGX543/545 seviyesinde ekran kartlarına sahip bir cihaza ihtiyaç duyuyor. İlk yayımlandığında oyun kolu desteğinden yoksun olacağı ifade edilen oyun, sonraki güncellemelerle bu donanımlara uygun hale getirilecek ve muhtemelen Windows Phone ekosistemine de port edilecek.



Eklenme tarihi: 7.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler