NatGeo Play iOS uygulaması ile belgeseller hep yanınızda

NatGeo Play iOS uygulaması ile belgeseller hep yanınızda

İnternet’in ilk geliştiği aşamalarda sürekli olarak konuşulan televizyonun ve dolayısıyla TV kanallarının tarihin tozlu sayfalarına karışacağı tartışmalarının bir süre sonra gereksiz olduğu ortaya çıkarken, mobil cihazların gelişimiyle doğru orantılı bir şekilde TV kanallarının daha geniş kitlelere daha kolay ulaştığını bile artık rahatça söyleyebiliriz. Birçok TV uygulaması mobil cihazlar için mağazalardaki yerlerini alırken NatGeo Play uygulaması da belgesel meraklıları ve iPad sahipleri için marketteki yerlerini aldı.


National Geographic Channel belgesellerini her yerde izlemenizi sağlayan uygulama sayesinde Tabu, Mega Fabrikalar, Kabusa Dönen Yolculuklar, Uçak Kazası Raporu gibi kanalın sevilen belgesellerini izleyebiliyor, kamera arkası görüntülerine ulaşabiliyor, günün fotoğrafına ulaşıp paylaşabiliyorsunuz. Uygulama içerisinde National Geographic kanalının günlük yayın akışı hakkında da bilgi alabiliyorsunuz.

iPad’den TV’ye görüntü aktarımı özelliğinin kullanılabildiği, içeriği her gün geliştirilen ve Avrupa’dan önce ilk olarak Türkiye için yayınlanan uygulamayı aşağıdaki linkten indirerek iPad'inizle belgesel sevdanızı her yere sizinle birlikte taşıyabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 24.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler