MyScript Calculator ile bilimsel hesaplama hem kolay hem keyifli

MyScript Calculator ile bilimsel hesaplama hem kolay hem keyifli

İnsan hayatında en çok kullanılan araçlardan biri de pek çok kez yardımımıza koşan hesap makineleridir. Son yıllarda hayatımıza giren bilimsel hesap makineleriyle birlikte okullardaki karışık problemlerde de yardımcı olan bu araçlar akıllı telefonlarla birlikte çok daha kullanışlı bir hale geliyor. İşte MyScript Calculator uygulaması da, bilimsel hesap makinesi özelliğini dokunmatik ekranla birleştirerek hem zevkli hem de çok kullanışlı bir şekilde kullanıcılarına sunuyor.


Kök içinde yapılan işlemler, trigonometrik fonksiyonlar, içinde birçok işlemi barındıran bölüm işlemlerini sadece parmağınızla ya da stylus kalem ile birlikte ekrana çizerek yapabiliyorsunuz. Algılama işlemini çok başarılı bir şekilde yapan uygulama sayesinde uzun işlemleri toplu bir halde aynı kâğıtta gördüğünüz gibi yazarak hesaplamak çok kolay bir hale geliyor. Yapılabilecek işlemler ise şu şekilde, +, -, x, /, +/â€', 1/x, +, -, x, /, +/â€', 1/x, â"-x, xy , x2, ( ), cos, sin, tan, acos, asin, atan, ln , log, pi, Phi.+, -, x, /, +/â€', 1/x, +, -, x, /, +/â€', 1/x, â"-x, xy , x2, ( ), cos, sin, tan, acos, asin, atan, ln , log, pi, Phi.


Özellikle üniversitelerin final dönemlerine girdiğimiz şu günlerde ders çalışan birçok öğrencinin işine yaracak, aynı zamanda başka işlemler içinde çok kolay bir şekilde kullanabileceğiniz MyScript Calculator uygulamasını hem iOS hem Android için aşağıdaki linkten indirebilir ve zevk için bile birçok işlemi çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 29.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler