Motorola'nın Moto X akıllı telefonu için hazırladığı reklam kampanyası başladı

Motorola'nın Moto X akıllı telefonu için hazırladığı reklam kampanyası başladı

Ağustos 2012'de resmen satın aldığı mobil sektörün en tecrübeli ismi Motorola'yı yeniden inşa etmeye başlayan Google, çalışmalarının ilk meyvesini tüm dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor. Kapsamlı bir reklam kampanyası organize eden internet devi, bugün New york Times, The Washington Post, USA Today gibi ABD'de hizmet veren birçok gazetede yayınlanan reklam afişinde, Motorola'nın yeni dönemine mensup olan ilk akıllı telefonunu resmen ilan etti. Kısa süre önce bir teknoloji konferansına katılan Motorola CEO'su Dennis Woodside tarafından da doğrulanan Moto X isimli cihaz, hakkındaki söylentileri doğrular nitelikte özellik ve hizmetleri bünyesinde barındıracak.

Teksas'taki eski bir fabrikada yeniden üretim faaliyetlerine başlayan Amerikalı telefon üreticisi, binlerce teknisyen ve işçi alımı gerçekleştireceğini ilan etmişti. Gazete reklamında bu hususa değinen Motorola, Moto X'in tamamen ABD'de tasarlandığı, geliştirildiği ve üretildiğini vurguluyor. Tüketicinin kendi telefonunu dizayn edebilmesini mümkün kılacak Moto X'in çeşitli malzeme, renk, donanım seçenekleri sunması bekleniyor. Ekranı Güney Kore'de, çipseti Tayvan'da üretilecek aygıtın maliyet bazında %70'ini oluşturan parçaları ABD sınırları içerisinde imal edilecek; birleştirme aşaması da tamamen üreticinin memleketinde gerçekleştirilecek.

Bir Google şirketi olduğu vurgulanan Motorola'nın yeni logosunun kullanıldığı reklamda ayrıca, Moto X'in yalnızca başlangıç olduğu ifade ediliyor. Özüne, yenilikçi yapısına geri dönmek isteyen Motorola, devrim niteliğinde bir ürün oluşturmak istediğini daha önce de sıklıkla dile getiriyordu. Donanımsal anlamda kişiselleştirilebilir bir telefon, firmayı amacına ulaştırır mı bilinmez; ancak Moto X'in mobil endüstride büyük ses getirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Temmuz sonu - Ağustos döneminde resmen tanıtılması ve yaz sezonu sona ermeden piyasaya sürülmesi beklenen Google imzalı ilk Motorola telefonu Moto X, yalnızca ABD'de değil; dünya genelinde tüketicilerin beğenisine sunulacak. Cihazın özelliklerine resmiyet kazanır kazanmaz sitemizin telefonlar bölümünden erişebileceksiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 3.07.2013
Kaynak: http://adage.com/article/digital/google-inserts-motorola-mobility-logo/242864/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler