Motorola, 25 Şubat'ta yeni bir ürün duyurusu gerçekleştirecek

Motorola, 25 Şubat'ta yeni bir ürün duyurusu gerçekleştirecek

MWC 2015'in yaklaştığı şu günlerde, üreticilerin tanıtım etkinlikleri için basının ilgisini çekmeye çalıştığına şahit oluyoruz. Samsung ve HTC'den sonra bu yarışa dahil olan Motorola, rakiplerinden çok daha farklı bir strateji uyguluyor. Basın mensuplarına 25 Şubat tarihli duyurusu için bir davetiye yollayan Şikago merkezli üretici, şu satırlarla medyayı etkinliğine davet ediyor;

"Motorola, önümüzdeki hafta heyecan verici bir duyuru yapacak ve sizlerin ön sıralarda olmanızı istiyor. Bu etkinliğin en iyi yanı, onu nerede ve ne zaman tecrübe edeceğinize sizin karar vermeniz olacak. Çarşamba günü kapınıza teslim edilecek kutuda, ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız."

Kafa karıştırıcı davetiyeyi bir kenara bırakırsak, etkinliğin yeni bir akıllı saat duyurusuna sahne olabileceğini söyleyebiliriz. Geçen yıl mart ayı sonunda tanıtılan Moto 360, ağustosta piyasaya sürülse de; Lenovo idaresindeki Motorola için Apple Watch sonrası akıllı saat devrine hazırlıklı olması gerekiyor. Bunun için MWC 2015 öncesi özel bir tanıtım uygun görülmüş olabilir. Tanıtımdan neler çıkacağını öğrenmek için çarşamba günü bizimle birlikte olun.



Eklenme tarihi: 21.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler