Motorola'nın 2019 model RAZR akıllı telefonundan ilk görüntü

Motorola'nın 2019 model RAZR akıllı telefonundan ilk görüntü

Geçen hafta teknoloji dünyasının gündemine taşıdığı 2019 model RAZR iddiaları, ortaya çıkan yeni bir görselle somutluk kazandı. Motorola tarafından patent başvurusunda bulunulan bir akıllı telefon tasarımına ait görsel, RAZR 2019'a ait olması beklenen dış aksama dair önemli ipuçları taşıyor.

Katlanabilir OLED ekran ve ikincil bir bildirim ekranıyla donatılacak olan yeni nesil RAZR telefonu, orjinal RAZR V3'e benzer bir görünüm ortaya koyacak. Sınırlı sayıda üretilerek orjinal RAZR'ı tüketiciyle buluşturan Verizon Wireless operatörü üzerinden piyasaya sürüleceği ileri sürülen katlanabilir akıllı telefon, 200 binle sınırlı stoğunu muhtemelen yalnızca Amerikan pazarında değerlendirecek.

2019'da satışa çıkması beklenen birkaç katlanabilir telefondan biri olan RAZR, müşterileri akıllı telefon piyasasının yepyeni ürün formlarına hazırlayacak. 1500 dolarlık fiyatıyla stok sayısında olduğu gibi sınırlı sayıda müşteriye hitap edecek olan RAZR 2019, nostaljik telefon modelleri arasındaki yerini alacak.



Eklenme tarihi: 21.01.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler