Motorola Moto Z ve Moto Z Play Türkiye fiyatı belli oldu

Motorola Moto Z ve Moto Z Play Türkiye fiyatı belli oldu

Bir ayda bir milyon satış barajını aşarak Motorola'nın son dönemdeki en başarılı cihazı olan Moto Z, ülkemizde resmen satışa sunuldu. Akıllı telefon faaliyetlerini tamamen Moto markasıyla yürütme kararı alan Lenovo, son dönemde Türkiye'ye ağırlıklı olarak Motorola çözümleri getirme stratejisini yeni Moto Z ile sürdürmüş oldu.

5,5 inç Quad HD AMOLED ekran, Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, OIS destekli 13 MP arka kamera, LED flaşlı 5 MP ön kamera, USB Type-C portu, parmak izi okuyucu, 2600 mAh pil ve 16 pinli özel aksesuar konnektörü bulunan Moto Z, 5,2 milimetre kalınlığındaki kasasıyla dikkat çekiyor.

Fiyatları 299 liradan başlayıp 899 liraya kadar çıkan özel mod aksesuarlarıyla birlikte Türkiye'ye giriş yapan Motorola Moto Z'yi önümüzdeki günlerde 2499 ₺ fiyat etiketiyle teknoloji mağazalarında bulmak mümkün olacak.

Z serisinin yalnızca amiral gemi modelini değil, orta segment Z Play cihazını da Türkiye'ye getiren Lenovo, 5,5 inç Full HD AMOLED ekran, Snapdragon 625 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 16 MP arka, 5 MP ön kamera ve 3510 mAh pili cihazı 1999 liradan satıyor. Orta seviye olmasına rağmen yüksek fiyatıyla tüketicileri memnun etmesi beklenmeyen Moto Z Play, özel aksesuar desteğinden istifade ederek segmentinde ilgi uyandırmaya çalışacak.



Eklenme tarihi: 30.11.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler