Motorola Moto X'in final tasarımı

Motorola Moto X'in final tasarımı


Moto X tanıtımı için teknoloji basınını 1 Ağustos'ta özel bir etkinliğe davet eden ve defalarca yeni çözümü hakkında açıklamalarda bulunan Motorola, uzun süre sonra ilk defa uluslararası akıllı telefon pazarına bir ürün sunacak. Firmanın Qualcomm ile birlikte geliştirdiği Motorola X8 isimli özel bir yongadan gücünü alacak cihazın yaklaşan tanıtım öncesi final tasarımına ait basın görüntüleri de ortaya çıktı.

Kasa üzerindeki son detaylar ve işlemelerin eklenmesiyle tamamlanan Moto X'in beraberinde getireceği özellikleri hatırlayalım: 4.7 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) AMOLED ekran, 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci, doğal dil ve içerik çekirdekleri, 400 MHz hızında dört çekirdekli gelişmiş Adreno 320 GPU, 2 GB sistem belleği, 10 MP Clear Pixel filtreli kamera, 2 MP ön kamera, 16 GB dahili hafıza, Wi-Fi 802.11ac desteği, NFC çipi, Bluetooth 4.0, 2.200 mAh pil ve Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi.

New York'ta basına tanıtılacak akıllı telefon, segmentindeki diğer ürünlerden daha uygun bir fiyata sahip olacak. Moto X'in Kuzey Amerika'daki satışları Ağustos sonunda başlayacak; Asya ve Avrupa'ya ise Eylül'de giriş yapacak.




Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 27.07.2013
Kaynak: Evleaks (Twitter)

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler