Motorola Moto X Style ve Moto X Play gün yüzüne çıktı

Motorola Moto X Style ve Moto X Play gün yüzüne çıktı

Motorola, bugün Yeni Delhi'deki Moto G tanıtımıyla birlikte ABD'de de özel bir basın etkinliği düzenledi. Moto X serisine mensup iki yeni çözümünü Amerikan basını önünde gün yüzüne çıkaran Şikago merkezli teknoloji devi, şimdiye kadarki en geniş ürün lansmanını yeni kablosuz aksesuarlarının duyurusuyla tamamladı.

Lenovo idaresindeki tecrübeli üreticinin bu seneki en güçlü telefonu Moto X Style oldu. 5,7 inç QHD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekran, altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 yonga, 3 GB LPDDR3 RAM, 16/32/64 GB artırılabilir hafıza, 21 MP arka, 5 MP ön kamera, arka kamera için çift flaş, ön kamera flaşı, Ultra HD 4K video çekim kabiliyeti ve 30 saat ortalama kullanım süresi sunan 3000 mAh pilli telefonda Motorola'nın hızlı şarj adaptörü bulunuyor. Android 5.1.1 Lollipop işletim sisteminin ön yüklü olduğu cihaz, Google'nin Nexus cihazları gibi tamamen saf bir yazılımdan gücünü alıyor.

Moto G gibi orta segmentine hedef alan firmanın bir diğer telefonu Moto X Play ise, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 çipset ve 5,5 inç Full HD ekranı bünyesinde barındırıyor. 16 ve 32 GB hafıza seçenekleri bulunan cihazda 2 GB RAM mevcut. Cihaz, orta seviyeye mensup olmasına rağmen 3630 mAh kapasiteli güç ünitesi sayesinde tek şarjla günler süren kullanıma imkan tanıyor.

Bir saatten kısa sürede şarj olabilen, kişiselleştirilebilir kasa seçenekleri bulunan ve en önemlisi seleflerinden çok daha uygun fiyatlarla saf Android tecrübesini her seviyeden tüketiciye ulaştıran Moto serisinin yeni üyeleri, dünya genelinde neredeyse tüm 4G LTE ağlarıyla uyumluluk sağlıyor. Bizzat Motorola tarafından satışı gerçekleştirilecek olan telefonlardan Moto X Style 399$, Moto X Play ise 200-300$ bandında fiyatlandırılacak.

Uygun fiyatlı Moto X Play, önümüzdeki ay tüketiciyle buluşacak. Moto X Style ise eylülde Avrupa, Kuzey ve Latin Amerika'da piyasaya sürülecek. Cihazın ABD'deki satış ismi Moto X Pure Edition olacak.



Eklenme tarihi: 28.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler