Motorola Moto X+1 kılıflı basın görüntüsü internete sızdı

Motorola Moto X+1 kılıflı basın görüntüsü internete sızdı

Mobil pazardaki ilk yılını tamamlamak üzere olan Motorola'nın Moto serisi, teknoloji dünyasında büyük yankı uyandıran yeni bir amiral gemi telefonuyla gündemde. @evleaks tarafından X+1 adını alacağı bildirilen cihaz, bugün yine aynı kaynağın internete sızdırdığı bir görselle netleşmeye başladı.

5 inçlik Full HD çözünürlüklü bir ekranla donatılacağı iddia edilen Moto X+1, tıpkı bütçe dostu Moto E gibi ön yüze entegre hoparlör ve telefon ahizesiyle gelecek. Devasa arka kamera sensörüyle dikkat çeken cihaz, muhtemelen daha kaliteli çekim kabiliyeti için büyük mercekli bir sensörle donatılacak. Kamera flaşının eksikliği kafalarda soru işareti bıraksa da, bir kılıf üreticisinin hazırladığı bu görüntünün cihazın giriş-çıkışları ya da kılıfın yapısında etkili olacak donanım unsurları konusunda son hali yansıtacağından şüphe yok.

Android 4.4 KitKat işletim sistemini taşıyan akıllı telefon, büyük ihtimalle üst düzey özelliklerine karşın rakiplerine kıyasla nispeten daha ucuz satılacak. Geçen seneki Moto X'e eşlik eden X8 işlem sistemi, yani özelleştirilmiş bir çipset de X+1'de yenilenmiş versiyonuyla karşımıza çıkabilir. İkinci nesil Moto X için öngörülen çıkış tarihi, ağustos ayı ve sonrası. Bu nedenle önümüzdeki günlerde X+1'e dair yeni gelişmeler yaşanacaktır. Bizi takip etmeye devam edin.




Eklenme tarihi: 24.06.2014
Kaynak: Evleaks

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler