Motorola Moto 360, Moto X2 ve Moto G2 tanıtım tarihi açıklandı

Motorola Moto 360, Moto X2 ve Moto G2 tanıtım tarihi açıklandı

Kablosuz teknolojilerin babası, cep telefonunun mucidi gerçekten geri döndü. Yıllardır eski günlerindeki hakimiyetinin özlemiyle DROID gibi birkaçı başarılı, ancak büyük bölümü başarısız hamlelere imza atan Motorola, Ağustos 2012'de kaderini değiştirecek bir anlaşmayı kabul etmişti. Google bünyesine katılarak internet devinin genç yetenekleriyle yeniden inşası başlayan Amerikan mobil iletişim uzmanı, nihayet dönüşümünü tamamladı ve Google defterini kapatarak uzak doğunun batı sermayesiyle yükselen torpilli teknoloji şirketi Lenovo'ya emanet edildi. Son çeyrekte 8,6 milyon telefon satan firma, analistlerin ulaşmasını imkansız gördüğü bir noktaya gelmiş durumda.

Motorola'nın hareketli son yıllarını özetleyen bir başlangıçtan sonra firmaya ait bu yılki en büyük tanıtım organizasyonundan bahsedebiliriz. Teknoloji medyasının IFA 2014 için Almanya'ya taşınacağı eylülün ilk günlerinde Amerikan basınını memeleketi Şikago'ya davet eden Motorola, dört yeni çözümünü sergileyeceği günde medyadan Şikago'ya gelmeyi tercih etmesini istiyor. Tanıtım listesinde, etkileyici tasarımıyla heyecan veren Moto 360 Android akıllı saati, amiral gemi akıllı telefonu Moto X2 ya da Moto X+1 ve Moto G2 yer alıyor. Son olarak kulaklık veya ses ile ilgili özel bir aksesuarın sergileneceği tahmin edilen etkinlikle ilgili bu bilgileri interaktif davetiyesinden öğreniyoruz.

4 Eylül'de bir zamanlar dünyanın en büyük binası ünvanını elinde tutan Şikago'nun önemli mekanları arasında yer alan Merchandise Mart'ta gerçekleştirilecek basın etkinliğinden birkaç hafta sonra cihazların resmen piyasaya sürülmesi bekleniyor. Resmi detaylar için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 14.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler