Motorola Moto X ile akıllı telefon pazarında büyüklere meydan okuyacak

Motorola Moto X ile akıllı telefon pazarında büyüklere meydan okuyacak

Google’ın satın almasından sonra kendisinden beklenenleri pek karşıladığı söylenemeyen Motorola’nın mobil bölümü, son günlerde sürekli olarak Google ile birlikte üreteceği akıllı telefon X Phone ile anılırken bazı olumsuz gelişmeler ve strateji değişikliklerine gitmişti. İşte bu değişiklerin ürünü ise Moto X.

AllthingsD tarafından düzenlenen D11 konferanslarına katılan Motorola CEO’su Dennis Woodside yeni telefonları hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. ABD’de üretilecek ilk akıllı telefon olma özelliğine sahip olacak Moto X, özellikle pil ömründe çok iddialı. Woodside sözlerinde bu sorun için çalışan en iyi mühendislere ve sistemcilere sahip olduklarını belirtirken, Moto X’te iki farklı işlemci kullandıklarını ve bu sistem sayesin bu problemin çözüleceğini belirtti.

Diğer yandan telefonda kullanılan sensörlerin önemine değinen CEO, telefon nerede olduğunu bilecek. Kullanıcın cebinde veya arabasında mı olduğunu algılayarak kendisini ona göre hazırlayacak. Woodside iddialı açıklamalarında telefonun oyun sektöründe de dinamikleri değiştireceğini belirtirken telefonun Dünya üzerinde satışa çıkacağını ve Galaxy S serileri ile iPhone’a en büyük rakip olacağını sözlerine eklemeyi de unutmadı.

Konferans sırasında telefonun cebinde olduğunu de belirten Woodside, tam olarak ayrıntı veremeyeceğini, en geç Eylül ayında telefonun tanıtımının gerçekleşeceğini söyledi.



Eklenme tarihi: 30.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler