Moto X 2016'nın test sonucu sızdı

Moto X 2016'nın test sonucu sızdı

2016 ürün yelpazesindeki ilk ürünleri haziranda tanıtacağı resmen doğrulanan Motorola, Lenovo bünyesinde eski Moto serilerini güncellemeyi sürdürecek. Şimdiye kadar Moto G'nin dördüncü nesil iki cihazla geliştirilme aşamasında olduğu biliniyor. Bugün firmanın üst segment çözümünden de ilk detaylar geldi.

GeekBench sisteminde XT1650 model numarasıyla listelenen Moto X 2016, teknik özellikleriyle sanal aleme sızmış oldu. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle testleri gerçekleştirilen telefon, Qualcomm'un dört çekirdekli Snapdragon 820 çipseti ve 4 GB sistem belleğini beraberinde getiriyor. Telefonda büyük ihtimalle 3600 mAh veya daha büyük bir pil kullanılacak. Motorola amiral gemi telefonlarının vazgeçilmezi olan bu özellik, yeni Moto X'in en az iki gün kullanım süresi sunacağının kanıtı.

9 Haziran'da gerçekleştirilecek mobil cihaz tanıtımı sonrası yeni Motorola telefonları yaz aylarında tüketiciyle buluşacak. Lenovo'nun bu cihazlarla sağlam bir tüketici kitlesi oluşturamadığı pazarları ve Motorola'nın etkin olduğu seçkin ülkeleri hedef alması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 27.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler