Motorola Moto X+1'den ilk test sonuçları ve kesinleşen özellikler

Motorola Moto X+1'den ilk test sonuçları ve kesinleşen özellikler

Dünkü bültenimizde sizlerle paylaştığımız son haber, Motorola tarafından ilan edilen büyük Moto ürün tanıtımı olmuştu. 4 Eylül tarihli etkinlik duyurusunun akabinde, Moto serisinin yeni amiral gemisine ait test sonuçları da internete servis edildi. XT1097 model numarasını taşıyacağı resmi sertifikalar sayesinde aylar önce öğrenilen Moto X+1, şimdi de teknik detaylarıyla teknoloji dünyasının karşısına çıktı.

Beraberinde getirdiği donanımın tam manasıyla bir amiral gemi akıllı telefon profili çizmediği eleştirileriyle piyasaya sürülen Moto X, mobil endüstride devrim etkisi oluşturmak üzere tasarlanmıştı. Özelleştirilebilir dış aksamıyla tüketicilere kendi telefonlarını dizayn etme imkanı tanıyan Moto X'in satış rakamları baz alındığında çok başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Fakat Şikago merkezli mobil iletişim uzmanının pazara sunduğu kişisel telefon anlayışıyla gerçekten devrim niteliğinde bir yatırıma imza attığı aşikar.

Moto X+1'i mevcut sektör şartlarındaki en güçlü donanım paketiyle destekleyen Motorola, 5,2 inç Full HD (1920 x 1080 piksel) ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 2 GB RAM, Ultra HD 4K video çekebilen 13 MP kamera, 2 MP ön kamera ve Android 4.4.4 KitKat işletim sistemli bir üst düzey Moto telefonu hazırlamış. GFXBench sisteminde listelenen aygıt, piyasaya sürüleceği sonbahar döneminde çok daha güçlü rakiplerle karşılacak. Buna rağmen uygun fiyat ve bol çeşitli kasa seçenekleriyle Moto X+1 Amerika'yı etkilemeyi başaracaktır.



Eklenme tarihi: 15.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler