Motorola Moto X+1 siyah ve beyaz sürümleri görüntülendi

Motorola Moto X+1 siyah ve beyaz sürümleri görüntülendi

Sağlık sorunları nedeniyle @evleaks olarak bilinen meşhur sızıntı hesabını emekliye ayıran Evan Blass, teknoloji medyasını beslemeyi sürdürüyor. Emeklilik hediyesi olarak Motorola tarafından yakında resmen tanıtılacak olan ikinci nesil Moto X telefonunu ortaya çıkaran ünlü isim, aygıtın siyah ve beyaz versiyonuları ile tahta arka kapak seçeneğini gözler önüne serdi.

5,2 inç Full HD ekranlı Moto X+1, önümüzdeki ayın başında Şikago'da düzenlenecek bir basın etkinliğinde sergilenecek. 17 Eylül'de Verizon Wireless operatörü tarafından satışına başlanacağı bildirilen akıllı telefon, ön yüze entegre çift hoparlör, yeni sensörler, iki küçük LED flaşla desteklenen daha güçlü kamera, alüminyum çerçeve ve muhtemelen 3000 mAh seviyesinde bir güç ünitesini bünyesinde barındırıyor olacak. 2 GB RAM ve 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipsetin yer aldığı donanım paketini Moto serisine özgün yazılım ve donanım kaynaklı fonksiyonlarla destekleyeceği bilinen aygıtın yine Amerika kıtasını hedef alan bir satış planıyla satışa çıkarılması bekleniyor.

4 Eylül'de Amerikan teknoloji medyasını kendi memleketine davet eden Illinois merkezli cep telefonunun mucidi, Moto X+1'in yanı sıra Moto 360 akıllı saat, Moto G2 ve büyük olasılıkla Quark kod adlı Verizon Wireless operatörüne özel DROID Turbo modelini de bu etkinlikte tanıtacak. DROID Turbo'nun 2K ekran, Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 3 GB RAM ve 20 megapiksellik kamerasıyla Moto X+1'i gölgede bırakacağı kesin.



Eklenme tarihi: 22.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler