Moto X+1 prototipi görüntülendi

Moto X+1 prototipi görüntülendi

Bir yıl önce piyasaya sürülen Motorola'nın Moto serisi, bu sene ikinci nesil cihazlar ve bir de akıllı saatle daha geniş kitlelerle buluşmaya geliyor. Moto G 2 prototipi görüntülenmiş ve Moto 360 akıllı saati resmen detaylandırılmıştı. Şimdi sıra serinin amiral gemisi Moto X'in ikinci sürümüne geldi. Önümüzdeki ay çıkması beklenen telefonun yeni prototip görüntüleri internete sızdı.

Metal çerçeve kullanacağı iddia edilen görüntülerdeki finale yakın durumdaki prototip, Moto X+1 olarak bilinen akıllı telefonu neredeyse tüm kasa detaylarıyla gözler önüne sermiş oldu. 5,1 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü bir OLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 yongası, 2 GB RAM, 32 GB hafıza ve 2.900 mAh pile sahip olacağı bildirilen aygıt, yine kavisli bir profil tasarımını beraberinde getirecek ve deri, plastik, ahşap arka kapak seçeneklerine sahip olacak. 12 megapiksellik arka kamerasını koruyan çemberin üzerine yerleştirilen iki küçük LED ile çift flaşlı aydınlatmaya sahip olacak ve 5 MP ön kamerayla donatılacak.

Motorola X8 benzeri bir işlem sistemi kulllanıp kullanmayacağı bilinmeyen Moto X+1, tıpkı Moto X gibi Qualcomm yongayla test araçlaronda listeleniyor. Bu nedenle halen özel işlemci ve diğer ek teknolojileri de kapsayan böyle bir sistemin yeni Moto X'te de yer etme ihtimali bulunuyor. Ağustos ayı içerisinde tanıtılıp Moto 360 ile birlikte aynı zamanda piyasaya sürüleceği ileri sürülen ikinci nesil Moto X'in hangi ülkelerde satılacağına dair detaylar ancak tanıtımından sonra öğrenilebilecek.



Eklenme tarihi: 25.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler